Trainingsstage Amerika

De afgelopen week heb ik in Florida getraind voor mijn aanstaande toernooien over 2 weken. Met Reinier, Wil en Floris heb ik elke dag aan mijn spel kunnen werken.

Na een periode van slecht weer in Nederland kon ik nu goed aan mijn korte spel werken! De nadruk was toch voornamelijk op het spelen en scoren. Elke dag hebben we 18 holes gespeeld op verschillende banen. De dagen begonnen al vroeg met starttijden rond half 8. Na het spelen werd er geluncht en daarna werd er nog een aantal uur getraind. Rond 9 uur lagen we allemaal te slapen.

Van mijn coach Tim had ik aantal technische dingen mee gekregen om aan te werken. Ik kan wel zeggen dat dat veel beter is geworden. Met het korte spel heb ik geëxperimenteerd met de korte putter. De laatste 4 rondes heb ik daar ook mee gespeeld en de scores waren goed. Het fysieke gedeelte ging goed.
Ik kreeg een beetje problemen aan het eind van de week met mijn heup. Gelukkig kon ik vandaag gelijk bij Bas terecht en hij heeft me weer opgelapt. Nu is het wachten of ik het Andalusië Open kan spelen. Op dit moment sta ik 10de reserve en zal het er een beetje om hangen. Het zou zonde zijn als ik daar niet in kom aangezien ik voor Marokko ook al 34ste reserve sta.

Al met al was Amerika dus een groot succes en ik heb daar goed kunnen werken aan mijn spel. Hopen dat ik snel toernooien kan spelen!
 
Groeten Taco

Deel dit bericht: