Saint Omer - verslag

Afgelopen week speelde ik en toernooi in Saint Omer. Ik maak rondes van 74-70-73-74 (+7) en word 28ste. Het toernooi had te maken met super veel wind en snelle greens. De baan heeft veel hoogte verschillen en de greens zijn erg glooiend. Het moeilijkste was dus ook het putten. Ik heb spelers ballen de green af zien putten. Mijn eigen spel was ik best tevreden over. Ik heb veel fairways geraakt en goede up en downs gemaakt. Mijn putten was redelijk goed.

De dag na St. Omer had ik de qualificatie voor het Frans open. Het was 36 holes op een baan in het zuiden van Parijs. Ik moest deze qualificatie spelen omdat ik via mijn ranking niet in het toernooi kom. Er waren 75 spelers en er waren 4 kaarten beschikbaar. Ik maak 67-70 (-7). Met deze score mis ik met 1 slag de kaart voor het Frans open.

Mijn volgende toernooi zal ik spelen op de Challenge Tour. Mijn eerst volgende toernooi van de European tour zal pas Oostenrijk zijn.

Tot dan,
Taco

Deel dit bericht: