Op naar Noord Ierland

Op naar Noord Ierland..

We zitten nu al in Augustus en er zijn niet zo heel veel toernooien meer op de Challenge Tour. Ik heb nu 8 toernooien gespeeld en 5 cuts gehaald. Helaas zonder veel uitschieters naar de top. Ik heb wel het idee dat de goede vorm dichtbij zit en dat werd een beetje bevestigd in Noorwegen. Ik werd daar 17de en speelde gewoon heel steady. Met dat in mijn achterhoofd is het fijn dat de grote toernooien er nog aankomen. Oekraine, Kazachstan, China en Oman zijn de grote weken.

Het eerst volgende toernooi dat ik speel is in Noord Ierland. Zelf ben ik daar nog nooit geweest en ben benieuwd wat de verschillen zijn met Ierland. Ze verwachten 25000 man publiek. Dat is voor een Challenge Tour event super groot en het zal dan ook fantastisch zijn om daar te mogen spelen. Na Noord Ierland staat het altijd regenachtige Bretagne op het programma en daarna Oekraine/ Klm-Open om het vervolgens af te blussen in Kazackstan. Dit wordt de eerste keer dat ik 4 weken op rij speel na mijn blessure. Ik voel mij fit en verwacht daar geen problemen.

29/8 aug. - 2 sept.
Northem Ireland Open Challenge Presented by Clannah and XJET
Galcorm Caste Golf Club & Estates

Tot de volgende update!

Groeten,
Taco
 

Deel dit bericht: