Terugblik & nieuws

Terugblik Andalusia open
Afgelopen week heb ik het Andalusia Open gespeeld, die op de baan van Aloha Golfclub werd  gehouden. Als laatste speler kwam ik in het toernooi. Het was mijn eerste toernooi sinds het Joburg Open eind januari en was weer een goed gevoel om competitief te golfen. Helaas duurde het toernooi voor mij maar 2 dagen, met rondes van 74-73 miste ik de cut met 3 slagen.

Aankomend toernooi: Sicilian Open
Mijn volgende toernooi staat al weer snel voor de deur: Sicilian Open. Ik ben nog nooit in Sicilie geweest en ken de baan dus ook niet. Heb er in ieder geval weer erg veel zin in. Deze week heb ik nog een paar trainingsessies gepland met mijn coach Tim Nijenhuis en vetrek 26 maart naar Palermo.

Facebook & Twitter
Afgelopen week hebben we ook mijn facebookpagina gelanceerd. Leuk om alle reacties en support te zien.  Via facebook (facebook.com/tacoremkes) en twitter  (@TacoRemkes) en als ik op tour ben via @TacoOnTour, zal ik updates plaatsen, foto's en prijsvragen doen. We afgelopen week zelfs al en box ballen verloot onder mijn eerste volgers.

Heb je ideeen over wat je graag van me hoort, ziet of wilt volgen, laat het me weten, ik deel m'n leven On Tour graag!

Groeten, Taco & team

Deel dit bericht: