Seizoen 2015

Madeira is dit weekend afgelopen en dat is meteen het startsein voor het nieuwe Challenge tour seizoen. Kenia en Madrid staan op de agenda voor April en op de Pro golf tour zijn er toernooien in Marokko. Ik heb mij ingeschreven voor alle events en nu is het afwachten welke ik kan spelen. Vanaf Mei zijn er elke week toernooien op de Challenge Tour. Zo verwacht ik zeker in het begin een reeds te kunnen spelen. Als dat niet het geval is zal ik mijn toernooien spelen op de pro golf tour. Het is dus moeilijk plannen dit jaar. Ik denk dat ik ongeveer 8 wedstrijden kan spelen op de Challenge tour. Dit zal ik afwisselen met toernooien op de pro golf tour dat zich voornamelijk in Duitsland gaat afspelen. In September staat de q school op het programma al zal het afwachten zijn waar ik kan instromen. 
 
Fysiek gaat het prima. De koude dagen zijn nu wel een beetje geweest en dat maakt het trainen een stuk aangenamer. The International heeft de hele winter zomergreens gehad met goede kwaliteit. Daardoor heb ik vaak gespeeld en minder tijd op de range doorgebracht. 
 
Nog een aantal weken en dan begint mijn seizoen. Ik heb er veel zin in en zal jullie via mijn website en Twitter op de hoogte houden van mijn verrichtingen.
 
Groet,
 
Taco
 

Deel dit bericht: