Sicilian Open - verslag

Het Sicily Open was mijn 4e toernooi van dit jaar. Met rondes van 70-70 haalde ik vrij gemakkelijk het weekend. Zeker de vrijdag was dat met goed spel van tee tot green. Het veld stond super dicht op elkaar. De leiders waren -8 en de cut lag op -3. Iedereen kon dus eigenlijk winnen met een goed weekend. De 3de dag stond er heel veel wind en was het moeilijk spelen. Met een ronde van 75 verloor ik geen plaatsten maar het was zeker niet de score waar ik naar op zoek was.
De leiding was naar -12 gegaan en een top 10 plaats stond 5 slagen van me vandaan. Dat was ook het doel voor de 4de ronde. Met een 74 tijdens de laatste ronde werd ik 60ste. Een teleurstellend einde van het weekend. Mijn volgende toernooi is hopelijk het Spaans Open anders en anders wordt het Madeira.

Groeten, Taco

Deel dit bericht: